Voedingsadvies

annelies de graeve

Annelies De Graeve – Ayurveda voedingsconsulente

Gezonde voeding kreeg ik letterlijk en figuurlijk met de paplepel mee: zilvervliesrijst, tofu en rode bietjes waren ‘dagelijkse kost’ thuis. Pas toen ik gezondheidsproblemen kreeg, besefte ik écht het belang van gezonde voeding. Jarenlang zocht ik hoe ik mijn voeding kon aanpassen om me gezonder en fitter te voelen. In die zoektocht ontdekte ik de Ayurveda en vond daarin helemaal ‘mijn ding’.

De Ayurveda

De Ayurveda bestaat al eeuwenlang en beschikt over een heel uitgebreide kennis over voeding en gezondheid. De Ayurveda kijkt bovendien anders naar gezonde voeding dan de Westerse voedingsleer. Daardoor krijg je vaak verrassende voedingsadviezen. Zo kunnen mensen met prikkelbare darmen beter een warme maaltijd eten dan een ‘gezonde’ salade…

Heb jij ook spijsverteringsproblemen en eet je nochtans heel gezond? Of kreeg je een diagnose zoals de ziekte van crohn of colitis ulcerosa? Of lukt het maar niet om gewicht te verliezen en/of te behouden, ondanks een caloriearm dieet?

voedingsadvies op maat torhout

Voedingsadviezen op maat

In elk van die drie situaties kan je goede voedingsadviezen gebruiken, maar telkens andere. Zo kan melk heilzaam werken voor de ene, maar ongezond zijn voor de andere persoon. 

De Ayurveda geeft je voedingsadviezen op maat, aangepast aan jouw lichaam, jouw spijsvertering en jouw levenswijze. Door deze adviezen toe te passen kan je zelf je klachten verminderen en je totale gezondheid verbeteren.

Ben je geïnteresseerd? Dan kan je bij mij terecht voor een individueel consult. Een consult duurt ruim 1 uur, kost € 50,00 en is op afspraak. Mijn contactgegevens zijn 0497 53 02 49 of annelies.degraeve72@gmail.com.